depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Cikkek
Hirdetés

A milánói DVD koncertanyagot Blue Leach rendezi

A milánói DVD koncertanyagot Blue Leach rendezi

A depeCHe MODE a múlt hétvégi két milánói koncertjét rögzítette egy esetleges szeptemberi megjelenésű koncert DVD-hez. A depeCHe MODE jelenleg eddigi legsikeresebb turnéját tartja Európában, melynek további menete várhatólag további 20 észak-amerikai fellépést fog tartalmazni, ellátogatnak még Mexikóba is és Tel Aviv-ban zárják a koncertkörutat.

A depeCHe MODE a múlt hétvégén (február 18-19) tartott két egymásutáni milánói Filaforumbeli koncertjét rögzítette egy esetleges szeptemberi megjelenésű koncert DVD-hez.

“Elég izgatottak vagyunk, mivel a közönség teljesen be volt indulva,” újságolta Andrew Fletcher billentyűs a Billboard internetes oldalának. “Leguóbb Párizsban forgattunk (a One Night In Paris DVD-hez) és úgy gondoltuk, most Milánóban kellene, úgyis olyan sokat dolgozunk ott. nagyon jól sült el a dolog.”

A filmezést Blue Leach rendezte, aki már a turné kezdete óta a csapattal utazott, hogy végigkövesse a Playing The Angel (Mute/Reprise Records) albumot promótáló világ körüli turnét. “Velünk volt végig az úton, úgyhogy ésszerű választásnak tűnt.” nyilatkozta Fletcher. “Sokminden akadt lencsevégre a kulisszák mögött is a turné során, szóval ilyesmi is várható majd az összeállításban.”

A depeCHe MODE jelenleg eddigi legsikeresebb turnéját tartja Európában, melynek során Párizsba is ellátogat február 21-én kedden este, valamint Londonba április 3-án. Egy újabb észak-amerikai turnészakasz indul útnak április 27-én San Francisco külvárosában, amely tartalmazza a már hivatalosan is meghírdetett fellépést Indioban (Kalifornia) a Coachella Valley Music & Arts fesztiválon.

“Tudjuk, milyen közkedvelt fesztivál az Államokban, szerintem jó lesz a felhozatal.” mondta Fletcher a Coachella-ról. “Kalifornia talán a legnagyobb piacunk az USÁ-ban, úgyhogy örömmel nézünk elébe.”

A turné további menete várhatólag további 20 észak-amerikai fellépést fog tartalmazni, többek között egy mexikóit is. Ezután kerül még a csapat útvonalába több nemzetközi helyszín is, ahogy az augusztus 3-ai Tel Aviv-i fellépés is Izraelben. “Hatalmas sikerünk van Izraelben, mégis eddig egyszer sem tudtuk hozzájuk eljutni.” tette hozzá Fletcher. “Mikor Prágában játszottunk a minap, az izraeli rajongói klub indítatott egy különjáratot 300-400 rajongóval a koncertre. Igazán jó helyen fogjuk a turnét zárni.”

Az eddig tervezett koncertkörút után a csapat még fontolóra veszi, hogy ellátogasson Dél-Amerikába és Ausztráliába, de ahogy Fletcher nyilatkozta: “Nincsenek egyelőre további terveink ezen túlmenően, leszámítva egy tuti jó nyaralást!”

A Playing the Angel c. soros album megerősítette a depeCHe MODE rajongói keménymagját, amit a debütáló kislemez, a Precious első helyen való nyitása is jól szemléltet a Billboard Hot Dance Music/Club (tánc- és klubzenei - a ford.) játszási sikerlistán, valamint az azt követő A Pain That I’m Used To 6. helyezést elérő sikere. A harmadik kislemezszám, a Suffer Well most kezdte ostromolni a rádóállomásokat.

“Rájöttünk, hogy a mostani albumunk számai élőben kifejezőbbek, mint a korábbi albumok, az Exciter vagy az Ultra dalai.” fejtette ki Fletcher. “A koncertjeinket látogató emberek szerint az új dalok egyáltalán nem lógnak ki a koncertrepertoárból.” Azért a nyári turnéetapra az együttes ki fog venni néhányat az új dalokból és bevet helyükre egy-két régi slágert.”

És hogy milyen a viszony Fletcher, Martin Gore és David Gahan közt a csapat oly gyakran viszályos karrierjének jelenlegi állapotában? “Úgy gondolom, mindketten nagyon jól viseltettek a lemez készítésekor, és ez az érzés azóta csak tovább erősödött.” nyilatkozta Fletcher. “Jelen pillanatban nagyon jó dolog a depeCHe MODE tagjának lenni.”

 
Forrás: Reuters/Billboard


2006.03.19. 12:46 | markbell | 8557 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó cikkek
FREESTATE.hu ©