depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Videó | Videóklipp / Video clip
Kihagyhatatlan

2001.07.23. I Feel Loved

2001.07.23. I Feel Loved

Az együttes tagjai Los Angelesben lépnek fel egy kínai bárban, a nyári forróságban. Lassított felvétel látszik a tömegről és az együttesről is. A rendőrség kutyákkal jön elhallgattatni a koncertet, ám aztán az együttesből sugárzó szeretet ereje legyőzi őket; még a kutyák is elmosolyodnak és a zord rendőrök is megenyhülnek. A klip végén emlékezetes a háromszor bevágott, gyorsított nyíló rózsaszirom képe. Nehezen komolyan vehető videoklip.

 
Töltsd le a Flash lejátszót, hogy megtekinthesd a tartalmat.
Ajánlott videók
Dave Gahan - PRO7 - TV Total interjú Suffer Well - The Sim Version 1990.05.07. Policy Of Truth MTV Awards 1988 - Backstage - Final Countdown FREESTATE Videó Mix 2007 Alan Wilder exkluzív buli meghívója


2007.05.20. 21:42 | Szigi | 11413 Olvasás | 4 Hozzászólás
 
 
4. Hozzászóló: tildm | Időpont: 2010.07.22. 10:28

Merész dolog egy klippet epikus megközelítésből elemezni (meg komolyan venni), talán ha a képivilágot, hangulatkeltést, látvány hangzás közötti kapcsolatot figyelnéd kecsegtetőbb kritikát lehetne írni, és talán örömödet is találnád a klippben… de hát mindenki úgy látja, ahogy értelmezni tudja ;)

 
3. Hozzászóló: Capricornus | Időpont: 2009.06.03. 21:23
Capricornus

Ja, és szépek a kutyák :D

Mondjuk nekem mindig is az ugrott be, hogy nem csendháborításért jöttek a zsaruk, hanem drogkeresésért… de hát ez már tényleg egyénre szabott :D

 
2. Hozzászóló: Capricornus | Időpont: 2009.06.03. 21:20
Capricornus

Csatlakozom: én is szeretem, sőt ODAVAGYOK az Exciter-ért :D Eleinte húztam a szám, de aztán… :P :D Egyébként sem csináltak az ilyen stílusú albumból rendszert és ez az egy kis különleges darab nagyon a szívemhez nőtt :D (Bár az Ultra sem túl pörgős :D)

 
1. Hozzászóló: Ultra77 | Időpont: 2009.04.08. 07:14
Ultra77

Az Exciter-t gyakran illetjük kritikákkal, egyesek talán joggal, mások talán túloznak…számomra akkor is nagyon kedves album marad, önmagában véve ez is egy gyöngyszem.
Az összehasonlítgatásoknak a korábbi lemezekkel persze van értelme, de csak egy bizonyos határig, hiszen egy életműbe beleférnek ezek a felszabadultabb alkotások.

EXCITER: SZERETEM!  :-)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - Képgaléria
TOP Hírek
Hirdetés


www.depechemode.com
www.depechemode.sk
www.depeche.hu
slowblow.uw.hu
101klub.hu
www.dm-party.hu

FREESTATE.hu ©