depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Cikkek
Hirdetés

Legyen saját depeCHe MODE koncertfelvételed!

Legyen saját depeCHe MODE koncertfelvételed!

A depeCHe MODE rajongók bizonyára még jobban fogják várni a nyári koncerteket a következő hír olvasatán! Az együttes 2005/6-os világ körüli turnéjának - Touring The Angel - nyári szakaszán 50 előadást rögzítenek a Live Here Now-val közösen. A szóban forgó vállalkozás már sikerrel dolgozott együtt olyan MUTE művészekkel, mint az Erasure, Moby, vagy éppen a Goldfrapp. Most pedig, a depeCHe MODE hívei örülhetnek a kiváló minőségű koncertfelvételeknek, melyekre április 20-ától vesznek fel előrendelést.

Az első show, mely felvételre kerül, az április 27-i koncert lesz, a Shoreline Amphitheater-ben, Kaliforniában. Az amerikai turné után a depeCHe MODE ismét visszatér Európába, ahol számos fesztiválfellépést, és stadion-koncertet abszolválnak a nyáron.

Mindegyik koncert csúcs-minőségben lesz rögzítve, és 2-lemezes változatban kerül kiadásra, deluxe borítóba csomagolva, melyhez Anton Corbijn szállít exkluzív fotókat. A rajongók már az előadást követően megvásárolhatják a CD-ket, és hazavihetik magukkal a felejthetetlen depeCHe MODE koncert-élményt!

A gyakran silány minőségű bootlegek helyett most végre úgy fognak szólni a koncertfelvételek, ahogy az egy 25 éves múltra visszatekintő pop/rock legendához méltó!

Az újra-maszterelt depeCHe MODE albumok mellett minden bizonnyal ezek a kiadványok dobogtatják majd meg a legjobban az együttes híveinek a szívét! 
A depeCHe MODE hivatalos honlapja: depechemode.com
 
A Live Here Now honlapja: liveherenow.co.uk
 
Rendelés: depechemodelive.com
 
Kapcsolódó hír: depeCHe MODE Recording the Angel - Előrendelés
 
 
 
 

© Janurik János (EMI) - John The Revelator

 

Fotó © Lékó Tamás

 
2006.04.13. 11:20 | Janurik János | 30022 Olvasás | 17 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
17. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2006.06.19. 12:04
Faith

Lehet kapni őket, én már rég kifizettem a BA, BP koncerteket. Csak majd később postázzák, és ajánlatos igyekezni, mert limitált példányszámban jelennek meg.

 
16. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2006.06.19. 12:02
Faith

Az nem gond, ha Forint alapú, sajnos láttam már olyan dombornyomatú kártyát is, ami csak sima Visa Electron kártya volt, azzal pl. nem lehet fizetni így. Szerintem csak valamit rosszul töltesz ki.

 
15. Hozzászóló: Kojka | Időpont: 2006.06.19. 10:22

De van dombornyomatú kártyám!
Csak lehet az a baj, hogy forint alapú!Mert nekem nem engedte így megrendelni!
Ilyenkor szerinted mit lehet tenni?És csak így lehet hozzájutni?
Azért kössz, hogy válaszoltál!

 
14. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2006.06.19. 08:35
Faith

Ha nincs dombornyomatú kártyád, akkor a koncert után kellett volna a helyszínen kifizetni. Ha van, akkor csak végig kell klikkelned a kivánt koncerthez tartozó megrendelő linket.

 
13. Hozzászóló: Kojka | Időpont: 2006.06.19. 06:33

Nem tudja valaki,hogy kell ezeket megrendelni!
Mert én próbáltam már, de nem engedett előrendelést!Semelyik oldalon!
Vagy még nem is lehet kapni?
Majd csak akkor, ha lezajlott a turné?

 
12. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2006.04.30. 06:31
Faith

Ha minden igaz, összesen 50 koncert lesz.;)

 
11. Hozzászóló: Pain | Időpont: 2006.04.30. 05:34
Pain

Sziasztok! A szövegből ez nem derült ki: Abban az 50 koncertben, ami rögzítésre kerül, benne van Bp is?

 
10. Hozzászóló: lacadvtk | Időpont: 2006.04.19. 02:49

Szoktam néha odajárni, de nem ott dolgozom, ha erre gondolsz.

A cikkben ápr. 18 volt írva, mint előrendelés, ezért kezdtem nézelődni… Hát gondolom az EMI csak nem mond hülyeséget, így bízom benne. Amúgy 10-15 font nem annyira húzós ár érte, hogy egy igazi ereklye legyen otthon.

 
9. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2006.04.18. 14:08
Faith

Amint fenn olvashatod, hivatalos EMI információ. S ha jól vettem ki, akkor az elsö nyári koncert alkamával lehet majd megkezdeni a rendeléseket.

Nem a Metro-Nóm-ból vagy véletlenül?

 
8. Hozzászóló: lacadvtk | Időpont: 2006.04.18. 12:44

Hali, én egyik honlapon sem találtam erről info-t, biztos lesz ez a dolog? Próbáltam szétnézni, hogy lehet előrendelni stb. de nem találtam semmi.
Köszi!

 
7. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2006.04.16. 04:00
Faith

A DM Fan:

Kérlek szépen, tartóztasd magad ettől az oltári és bunkó stílustól, amit itt napok óta nyomatsz. Az, ahogy az emberekhez szólsz, írsz, hihetetlen tudatlanságra és butaságra vall. Vagy nem beszélsz rendesen magyarul, vagy tényleg ennyire buta vagy - és még finoman fogalmazok.

Ez a portál azért is született, hogy mindenki eltudja mondani véleményét. Ám az, ahogyan Te ezt műveled, minden határt felülmúl! Nem szeretném, ha portálunk arról híresülne el, hogy itt szabadon lehet bunkóskodni. Fogd vissza magad, és vissza magad, tanulj meg illendő módon kérdezni, valamint hadd abba, ezt az örökös koncert utáni hajszát.

Garantálom Neked, hogy több embernek is megvan a koncert videó teljes anyaga, azok közül, akiket itt faggatsz, de azt is garantálom, hogy senkitől nem kapod meg! Sőt örülhetsz, ha szóra méltatnak ezek az emberek. Sajnos, találkoztunk már Hozzád hasonlókkal az index fórumon is, s van is egy olyan sejtésem, hogy Te lehetsz az egyikük.

Végül pedig szeretném figyelmedbe ajánlani azt a szabályzatot, amit regisztrálásodkor elfogadtál. Ennek több pontját is folyamatosan sérted, ami azt jelenti, hogy akár már most is kitilthatnánk a portálról. Ezt nem szeretném, de kérlek viselkedj ezeknek megfelelően!

 
6. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2006.04.14. 12:14
Useless-girl

milyen szép diplomatikusan tetszett fogalmazni Mr. Revelator! ;)  :-)  :-)

 
5. Hozzászóló: Janurik János [Szerkesztő] | Időpont: 2006.04.14. 10:40

Ahogy a press release-ből is kiderül(t), a tavaszi / nyári koncertek kerülnek rögzítésre, így nekem is majd csak akkor lesz felvételem a bp.-i koncertről, ha már lezajlott, és elkezdik árusítani a CD-ket.  :-)

 
4. Hozzászóló: A DM Fan | Időpont: 2006.04.13. 13:53

MR. John the Revelator-tól szeretném kérdezni ,hogy neki van róla felvétele???

 
3. Hozzászóló: A DM Fan | Időpont: 2006.04.13. 13:51

hogy legyen sajátod???????????

 
2. Hozzászóló: A DM Fan | Időpont: 2006.04.13. 13:50

vkinek van az egész pesti koncertről felvétele???????

 
1. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2006.04.13. 11:50
Useless-girl

Azt a betyár mindenségit!!!!  :-)  :D :-)  :D
WOW!!! Ez jó hír! Nagggyon jó hír!!!

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó cikkek
FREESTATE.hu ©