depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Cikkek
Hirdetés
Duplázik Budapesten a depeCHe MODE!

Ez most nem áprilisi tréfa, a depeCHe MODE ezen a turnén is duplázik Budapesten! Mégha nem is egy azon éven belül, de a csapat visszatér fővárosunkba turnéjának második európai szakaszán. A hír tehát, hivatalos a depeCHe MODE 2010 január 11-én újra Budapesten a Papp László Arénában.

Live Nation Hungary hivatalos sajtóanyag:

Büszkén jelentjük be, hogy a júniusi – már hetek óta teltházas – Puskás Ferenc Stadionban tartandó show után a depeCHe MODE ismét Budapestre látogat, s újabb koncerttel örvendezteti meg magyar rajongóit.

2010. január 11-én a Budapest Sportarénában, a Tour Of The Universe téli aréna turnéja keretében lépnek majd színpadra. A zenekar a nyári stadion koncertekhez képest változó színpadképet és más típusú dalösszeállítást ígér.

A depeCHe MODE jelenleg 15 országban – köztünk hazánkban is – vezeti az album eladási listákat pár napja megjelent Sounds Of The Universe című új albumukkal.

A jövő évi koncertre a jegyeket május 8-án, péntek reggel 10 órától lehet megvásárolni a Ticket Expressben és az Eventim országos hálózatában.

A nyári koncertre az első napon közel 10 ezer belépő kelt el, de nem csak ezért érdemes sietni a jegyvásárlással: az első ötezer vevő közül 3 fő a koncert napján találkozhat a bandával. A lehetőséget sorsoljuk és a jegyen is feltüntetett sorszámokat hozzuk nyilvánosságra.
 
Forrás: Live Nation - Hungary
 
 
2009/10 Tour of the Universe - EU



Jegyárak:


Álló - kiemelt:18.500 Ft
Álló:12.500 Ft
Ülő - I. kategória:15.900 Ft
Ülő - II. kategória:12.900 Ft
Ülő - III. kategória:9.900 Ft




Jegykiosztás:


depeCHe MODE - Live In Budapest 2010 - Budapest Sportaréna

   
   

   

2009.05.05. 01:24 | Faith | 59977 Olvasás | 153 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó cikkek
Kategóriák
TOP Cikkek
Hirdetés
Hirdetés
FREESTATE.hu ©