depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Egyéb
Hirdetés
A Nitzer Ebb dupláz Budapesten

Igen, a hír igaz, a januártól a depeCHe MODE előzenekaraként is turnézó Nitzer Ebb egymás után kétszer is tiszteletét teszi nálunk, Budapesten!

Több zenei fórumon is olvasható volt, hogy az EBM-legenda hazai hívei szívesen megnéznének egy önálló Nitzer Ebb koncertet is, amire most lehetőségük is nyílik! Egy intimebb hangulatú, limitált vendégszámú helyszínen, a budapesti Mappa Club-ban (ex-Trafó) 2010. január 12-én este a Nitzer Ebb fergeteges hangulatú elektro-partyval várja a magyar Ebbheadeket!

A programot a magyar derTanz kezdi. A kortárs electro-popban utazó !Nylon Me 2 tagjának feszes, keményebb hangzású, de mégis táncolható side-projectje remek felvezetésnek ígérzkezik. 

Őket követi az est fő attrakciója, az új albummal turnézó Nitzer Ebb. A rajongók és a kritika által is lelkesen fogadott Industrial Complex dalai mellett természetesen felcsendülnek a régi nagy Nitzer Ebb-klasszikusok is.

Az est zárásaként pedig igazi szögelős-menetelős industrial-electro party következik DJ Liquid és a 101-es Klubból ismert AndOne Géza jóvoltából.

A szervezők a terem befogadóképessége miatt 300 főben limitálták a nézőszámot. Aki nem akar lemaradni az a .(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet) e-mail címre a nevét elküldve foglahat jegyet, a foglalással a koncert napján 20:30-ig lehet bejönni. A Nitzer Ebb 21:00 órakor lép színpadra.
 
A pontos program:
19:30 Kapunyitás
20:10 - 20:40 derTanz
21:00 - 22:30 Nitzer Ebb
22:30 - DJ Liquid & AndOne Géza

Kedvcsinálóként íme az Industrial Complex egyik legerősebb felvétele:


És egy megunhatatlan örökzöld:


Az új album exkluzív Tour Edition változata a koncerten is kapható lesz!

© Janurik János / Mappa Club




   
   

   

2009.12.22. 12:59 | Janurik János | 13728 Olvasás | 6 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó cikkek
Kategóriák
TOP Cikkek
Hirdetés
Hirdetés
FREESTATE.hu ©