depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Színes lap: Kétórás depeCHe MODE-őrület a sportarénában

Színes lap: Kétórás depeCHe MODE-őrület a sportarénában

Prágához hasonlóan Budapesten is telt ház várta tegnap este a nyolcvanas-kilencvenes évek sikerzenekarát, a depeCHe MODE-ot. Hónapokkal a koncert előtt elkelt minden jegy, ennek köszönhetően a banda tagjai úgy döntöttek, júniusban még egy buli erejéig visszajönnek Magyarországra.

Közös imára hívta híveit tegnap este a Budapest Sportarénába a depeCHe MODE, és csaknem telt ház előtt adott koncertet a magyar rajongóknak, csemegézve a vadonatúj számok közül. Már az előzenekar is kellő okot adott az önfeledt szórakozásra, azonban a depeCHe MODE-ot színpadra követelő negyedórás füttykoncert jelezte, a java még hátravan. Végül fellépett az elsötétített színpadra a várva várt, szinte kultikus imádat övezte depeCHe MODE, és kezdetét vette az őrület.

-Jó estét, Budapest! - üvöltötte az énekes, Dave Gahan és jöttek egymás után a már csaknem három évtizedes banda dallamai. A színpad fényárban úszott, három kivetítő mutatta a zenészek minden mozdulatát. Két órán keresztül játszottak.
- Örülök, hogy nektek játszhatok. Nagyon jó közönség vagytok! – kiáltotta az énekes. A banda tagjai a fellépés előtt a szervezőktől szuper egészséges rnenüt kértek: gyümölcsöt, zöldséget, százszázalékos gyümölcslét, és rengeteg ásványvizet A hírek szerint a fellépés után a srácok - Dave Gahan, Martin Gore, Andy Fletcher - egy XIV. kerületi plázában mulattak hajnalig. Akik lemaradtak a koncertről azoknak sem kell csüggedniük. Június tizenkettedikén a Puskas Ferenc-stadionban ismét magyar közönség elé lép a zenekar.

Sz. V.-Csá

A teljes cikk: Képgaléria - Újságcikkek

Forrás: Színes Lap
Ajánlott videók
2009.11.11. Number One - Német Interjú - 6.rész 1985.04.29. Shake The Disease Dave Gahan - Endless [Live at Spinner] 1997.06.16. Home 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 3.rész 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 2.rész

2006.03.22. 19:18 | Faith | 6953 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©