depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Portál információ
Hirdetés

Új videó modul & Precious – Magyar felirattal

Új videó modul & Precious – Magyar felirattal

Régi-új modullal bővültünk.

Az eddig időhiányában csak listaként felsorakoztatott videók, portálunkhoz illő alakot kaptak. Így egy Archívum oldal segítségével listázhatóak és több szempont szerint rendezhetőek is. Az oldal már nemcsak a bal oldalt villogó kis gomb segítségével érhető el, de a főmenübe is bekerült. A videókhoz a szokásos módon hozzá is tudtok szólni, továbbá a rövid leíráson kívül a videóhoz kapcsolódó anyagok is megtalálhatóak itt.

A Precious videóklipje szintén a FREESTATE PARTY egyik termése, természetesen magyar felirattal. Itt persze nem egyszerű feliratozásról van szó, a kliphez idomulóan mozgó feliratokkal is a látványt szerettük volna növelni.

Precious - Magyar felirat




Ajánlott videók
MTV Rockumentary - Magyar felirat Ghost - Russian Version HDMFC a HírTV-ben 2009.06.25. M1 - Este - Anton Corbijn Interjú Dave Gahan - Párizsi interjú Sounds Of The Universe - Reklám

2007.04.22. 17:09 | Faith | 13198 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©