depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Recoil
Hirdetés

Prága – Alan Wilder – Van még remény!

Prága – Alan Wilder – Van még remény!

Sajnos sokán már későn jelentkeztek a Prágába meghirdetett buszra, aminek a szervezését mi már lezártuk, mindent elrendeztünk.

Mégis lenne még egy lehetőség, azoknak, akik lemaradtak. 9 jegyet tudunk még biztosítani a bulira. Ezt csak azzal a feltétellel, ha velünk együtt érkeznek a helyszínre. Ehhez természetesen velünk együtt kellene indulni, saját szervezésben. Úgy gondolom, ha 2 személyautóba összeverbuválódtok, akkor ez megoldható. Mi ugyanis érkezéskor vesszük át a jegyeket. Aki ott van velünk, az ilyen módon hozzájuthat. Csapatunk 7:00-kor indul majd Budapestről.

A szervezéshez segítségképp nyitunk egy fórumot, itt beszéljétek meg a dolgokat. A fórumot én is követem majd, s ott megbeszéljük, ki kapja a jegyeket. Egy darab jegy ára 250CZK.
 
Fórum: Alan Wilder – Prágában
 
 
 
Kapcsolódó hírek:
 
Alan Wilder Prágában – Buszt szervezünk
Alan Wilder Prágában – Szervezzünk buszt?
Alan Wilder Prágai Meghívója
Alan Wilder Prágában




Ajánlott videók
EMA 2006 Best Group - Nyert a depeCHe MODE! 1981.09.07. Just Can’t Get Enough 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 6.rész 2009.09.07. Corrupt - True Blood - Promó 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 1.rész Üzenet a magyar rajongóknak - 1997

2007.09.25. 10:10 | Faith | 5348 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©