depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

A Placebo és az I Feel You története

A Placebo és az I Feel You története

A Denver Post-nak tett interjújában a Placebo pár sorban elmesélte, miképp született meg saját I Feel You feldolgozásuk, mely Sleeping with Ghosts albumuk bónusz CD-jén jelent meg.

„A depeCHe MODE I Feel You dalának feldolgozása egy karácsonyi meglepetés volt a rajongói klubunknak 1998-ban. Ezt a dalt nagyon gyakran játszottuk a koncertek előtti hangbeállásokon, mert annyira jó benne az a bizonyos gitár téma. Hatalmas rajongója vagyok a depeCHe MODE-nak, szóval elég pofás volt, hogy saját feldolgozást készíthettünk belőle. Épp velünk turnézott egy vokalista lány, aki a dM-el együtt lépett fel az Ultra turné alatt, s ő is szívesen énekelte velünk.”

Forrás: Denver Post




Ajánlott videók
1993.02.15. One Caress 2005.10.17. Clean [Bare version] RECOIL EVENT with ALAN WILDER - Prague Recoil - Berlin - Release Party Alan Wilder’s History Morph Dave Gahan - Deutsche Welle interjú

2007.04.16. 02:54 | Faith | 5509 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
1. Hozzászóló: Zútika | Időpont: 2007.04.16. 12:56
Zútika

Brian Molko nyilatkozta ezt legalább?:)
Még nem hallottam,de pótolni fogom mulasztásomat!Jók voltak a Fiúk a Népstadioni DM előtt is,azért nem tudtam annyira élvezni a produkciójukat,mert már annyira készültem az Utánuk következő Dolgokra! :-)
De minden tiszteletem a Placebo-é (is),remek együttes!

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©