depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Dave Gahan
Hirdetés

Kingdom Videó Premier

Kingdom Videó Premier

Dave és a fények…

Az alábbi linken megtekinthetitek Dave legújabb videóját!
 
 
Videó megtekintése: 2007.10.08. Dave Gahan - Kingdom
Forrás: AftonBladet.se




Ajánlott videók
1983.07.11. Everything Counts RECOIL EVENT with ALAN WILDER - Prague 1982.08.16. Leave In Silence Wrong - magyar felirat RECOIL - SELECTED - Television Archives Dave Gahan - Endless [Live at Spinner]

2007.09.17. 03:07 | Precious101 | 18886 Olvasás | 11 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Kingdom Videó Premier
 
11. Hozzászóló: mata-hari | Időpont: 2007.10.10. 06:19
mata-hari

Először nekem sem tetszett. Csalódás volt, hogy ilyen képi világot találtak ki hozzá. Aztán 2X-3X láttam már VH1-on, mert ott játszák!!! és itthon is többször megnéztem és tetszik (nem mondom, hogy legalább annyira mint a stripped klipje). Csak egy kicsit E.T.-s meg amolyan “karácsonykor-hej-de-nagyon-világítsuk-ki-villódzó-fénnyel-a-házunkat-hadd-lássa-mindenki” hangulata van… Vártam mikor libben be John Travolta… :)
Megbarátkoztam vele, de a szájba-lámpa, tényleg gáz… Egyébként valahol lackókácska egész jó megfejtést küldött be!  :-)

 
10. Hozzászóló: Faith and Devotion | Időpont: 2007.10.09. 11:17
Faith and Devotion

Rájöttem, h mi a baj ezzel a videóval… Anton annyira jól tudta, hogy az ilyen szövegeket nem szabad szó szerint értelmezni, mert az, hogy “Can you feel me coming?/Open the door, it’s only me” az nem egy villogó házról szól, mint ahogy az, hogy “I have that desperate feeling/And trouble is were I’m going to be” sem rendőrautókra utal…

 
9. Hozzászóló: lackókácska | Időpont: 2007.09.18. 09:59
lackókácska

A clip alapgondolata nem rossz,DE,sokkal többet kilehetett volna hozni belőle.
A sötétből jön elő a gondterhelt ember és elindúl a fény felé.A szájából pislákolnak a szavak ,de senki nem hallja. A házakban a többi ember hol ébren van , hol lenyugszik. Érdektelenek. Aztán kiér az emberünk a természet lágy ölére,de ott sem igazán lel nyugalomra. Nem is csodálom,mert sarkában a rendőrség! :)
Annyira jó ez a szám és nem hiszem el még mindig,hogy ezekkel a képekkel kell reklámozni.

 
8. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2007.09.18. 05:33
Faith

Nekem pedig tetszik, csak a világítós szájat kellett volna máshogy megoldani a két led helyett.

 
7. Hozzászóló: sonic | Időpont: 2007.09.18. 02:30
sonic

Aludtam 1-et, és nekem három dolog jutott eszembe. 1. ez csak egy rossz álom volt (felébredtem és hát sajnos ez a valóság). 2. Vicceltek a fiúk, az igazi verziót majd csak október 8-tól mutatják be (ez lehetetlen, mert túl drága poén lenne). 3. Ha Dave Gahan időben kapcsol, akkor még letilthatja ezt a gyötrelmes videót. Kérdés, hogy akkor mi kerül vagy már került(?) az Hourglass kiadvány extrái közé. Mindenesetre ez a videó méltatlan Dave tehetségéhez és karrierjéhez.  :x

 
6. Hozzászóló: Faith and Devotion | Időpont: 2007.09.17. 13:40
Faith and Devotion

3 és fél percnyi izgalmas vágókép, amiből egy értelmes klipben kb. 20 másodpercet kellett volna felhasználni (de persze a világító szájas részeket nem). Amúgy érti vki, h miről szól? Vagy ha képes leszek végig figyelni, annak ellenére, h nem köt le, rájövök?

A zene nekem is nagyon tetszik.

 
5. Hozzászóló: Martyr | Időpont: 2007.09.17. 12:18
Martyr

Hát ez a zseblámpa a szájba, ez gyenge….legalább utólag csinálták volna meg h “világítson” a szája ének közbe, de ne így hogy teletömik 1-2 izzóval Dave száját, még artikulálni is alig tud közben :-P
Egy ekkora zenéhez ilyen klipp, hááát, szomorú szerintem…

 
4. Hozzászóló: sonic | Időpont: 2007.09.17. 11:49
sonic

Most, hogy még1x megnéztem, csak ismételni tudom a koradélutáni kommentemet (ld. 1 klikkeléssel beljebb, közvetlenül a videó alatt). A fiatal művészvilágban lehet, hogy egy remekműnek számít majd pl. New York-ban, de ez a 80-as évek “disco fényorgonáit” idéző, Walt Diesney elemeket sem nélkülöző, nekem zseblámpást adott az Úr a számba motívummal gazdagított fércmű reménytelenül gyenge. Pedig, ha tudnátok mennyire tetszik a zenéje. Sajnos eszembe jutott erről, a PM turnén használt, egyesek által csak Windows 98 képernyőkímélőhöz hasonlított (stars vagy space) háttér.
A sokak által szapult, jó öreg Anton Corbijn mekkorát röhöghetett ezen, ha képes volt végignézni.


http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=BYpV6KuNozanOTWd

“Hi! Lehet, hogy elfogult vagyok, de nekem ez az ámátőr kísérlet jobban tetszik, mint az eredeti elsőre. Igaz hiányzik belőle néhány váratlan esemény és a végéről egy meglepő befejezés, pl. police felirat az autón. Az is lehet, hogy az eredeti csak túl szokatlan (hát már ez is baj?) és sokkot kaptam tőle? A zene KIVÁLÓ!”

 
3. Hozzászóló: lackókácska | Időpont: 2007.09.17. 11:14
lackókácska

Csak vártam és vártam és még1szer megnéztem,de nagyon csalódott vagyok,mert hiába vártam valami váratlanra és felemelőre. A zene kiváló,de ez a klipp(vagy mi a fene?)lehangoló! Honnan a francból szedték össze ezt a rendezőt(vagy mi a fenét?)?
Dave!!! Miért fogadtad el ezt a Tungsram által is eldobott egyszerűséget????? :(

 
2. Hozzászóló: angilrl | Időpont: 2007.09.17. 10:46
angilrl

pfff :[  ez nagyon nem tetszik nekem :[  :(  sokkal de sokkal jobbra számítottam…és ez a “lámpás” dolog sem nyeri el a tetszésemet..sőt… :[
ebből nagy bukás lesz…

 
1. Hozzászóló: wgd | Időpont: 2007.09.17. 08:40
wgd

Hát ez a klipp, ez, ez, nagyon gyenge… Ezt megint nem fogja játszani a VIVA tv. Lehet, hogy inkább az RTL adja le két reklám között, mint Colgate reklám ;)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©