depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Recoil
Hirdetés

Készíts Recoil videót!

Készíts Recoil videót!

A Radar Fesztivál keretein belül lehetőség nyílik minden amatőr videós számára, hogy neves művészeknek készíthessen videót. A cél, hogy minél több tehetséget fedezzenek fel világszerte. Ez alkalommal a Mute Records és a Recoil is csatlakozott a rendezvényhez Prey című dalukkal, olyan előadókkal együtt, mint Kylie Minogue és a Maximo Park.

A versenybe bárki benevezhet. Minden alkotó megkapja a jogot az általa készített anyag és természetesen a zenei alap nyilvános felhasználásához, már csak ezért is érdemes nevezni. Több, mint 20 nyeremény vár a díjazottakra, természetesen a szakma komoly cégei is figyelemmel kísérik az eseményeket, így bemutatkozásnak sem rossz alkalom.
 
Részletek: Radar Festival




Ajánlott videók
1990.09.17. World In My Eyes 1998.09.07. Only When I Lose Myself 2005.12.12. A Pain That I’m Used To Wrong - Studio Session 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 5.rész Recoil - Allelujah - Videó

2007.07.04. 02:49 | Faith | 5329 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Készíts Recoil videót!

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©