depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

depeCHe MODE ingyen

depeCHe MODE ingyen

A Depeche Mode együttes rajongói nem mindennapi vállalkozásba fogtak: olyan gyűjtőoldalt hoztak létre, melyen az együttes nem hivatalos remixeit találhatjuk meg. A vállalkozás során több száz dal tölthető le ingyenesen a netről.

A depeCHe MODE - Dave Gahan, Martin Gore, Andy Fletcher triója - immáron közel harminc éve, hogy stílusteremtő zenét készít, amely művészek generációira gyakorol hatást.

Már karrierjük korai szakaszában több olyan remixkészítővel dolgoztak együtt, akikből idővel a szakma meghatározó figurái lettek.

Néhány éve hivatalosan is megjelentették a számukra legfontosabb és az általuk legjobbnak ítélt újragondolásokkal teli háromlemezes válogatástlemezüket, a Remixes 81-04-et.

Azon az albumon kizárólag forgalomba került remixek szerepeltek, ám számos nem hivatalos remixalbum is nyilvánosságra került már. Legutóbb épp Don’t follow címmel adtak ki egy albumnyi kluborientált dM-feldolgozást.

A most elindult belga oldalon katalogizálva találhatóak az eddig megjelent (vagyis inkább pontosítva) elkészült feldolgozások és bootlegek, így a honlapon jogtiszta zenékhez lehet hozzáférni teljesen ingyen.

Friss hír a zenekar háza tájáról, hogy húsvét környékén összeültek legújabban elkészült demóik meghallgatására, és hamarosan stúdióba vonulnak az új albumuk felvételeinek megkezdéséhez. Az új lemezt előreláthatólag még idén viszontláthatjuk a boltok polcain.

FREESTATE.hu megjegyzése: a belga oldal már évek óta létezik.

Forrás: ORIGO.hu




Ajánlott videók
Alan Wilder exkluzív buli meghívója LaserTheater - depeCHe MODE Show [Low Quality] 1983.07.11. Everything Counts Nyers Mindenkinek – Personal Jesus Alan Wilder Prágai Meghívója Dave Gahan - RTL - Punkt6

2008.03.31. 09:01 | Faith | 5518 Olvasás | 3 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: depeCHe MODE ingyen
 
3. Hozzászóló: vik242 | Időpont: 2008.04.01. 14:52
vik242

Nagyon bejön.
K_S srác aki az oldalt is szerkeszti, továbbá aTime’s-os oriás megákat felrakta minden verzióban….Nnnna az hatalmas.
Minden albumból, side-B-ből GAHAN-ból hatalmas mixeket kavart ki.
DM707 Alanos bootlegjei sem uccsók.
Jó, hogy pár hónapja a remixelőket felkatalogizálta.
Továbbá tök előny, hogy 90-es évek első bootlegjei is fenn vannak.
Violatour “rásegítő zenéje is megtalálható itt” meg pár demo.
Lehet mazsolázni dö*ivel :D

Freestate-s gyerekek karácsonyi promo mixén keresztül leltem az oldalra.
Köszi nekik. ;)

 
2. Hozzászóló: wgd | Időpont: 2008.04.01. 13:53
wgd

Igen, valóban jó oldal rapidos linkekkel dalonként lehet “fejni”, felhivnám a figyelmeteket a Dominatrix nevű srácra, Ő nagyon jó mixeket csinál!

 
1. Hozzászóló: István | Időpont: 2008.04.01. 12:57

Hát, ez nagyon gáz….  :[
Ez az oldal már régi, én már két éve “fejem”. A fennlevő mixek száma pedig több ezerre tehető.

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©