depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Már csak 3000 szabad jegy a Pozsonyi dM Koncertre

Már csak 3000 szabad jegy a Pozsonyi dM Koncertre

Friss hírek a Pozsonyi depeCHe MODE Koncert szervezőjétől [XL Group]. A mai nappal már csak 3000 szabad jegy maradt a koncertre. Egy nem megnevezett szlovákiai rádióban elhangzott a hír, hogy a pozsonyi koncert törlésre került. A szervezők ezt a hírt cáfolták, és kijelentették hogy a hírek alaptalanok.

Az előzenekarral kapcsolatban a depechemode.sk és az XL Group egy nyilvános felmérést tervez indítani, melyben az oldalak olvasói a következő hetekben eldönthetik, hogy melyik legyen az az együttes aki felléphet és lejátszhatja saját programját a depeCHe MODE színpadán. A felmérésbe azok a zenekarok kerültek be, akik elküldték kérésüket és felvételeiket a szervezők felé. A felmérés tartalmazni fog részleteket ezekből a felvételekből és az együttesek rövid leírását. Ezen felmérés eredménye irányadó lesz majd a szervező végső választásánál.

 
Forrás: © depechemode.sk




Ajánlott videók
1997.10.20. Useless 2005.10.17. Clean [Bare version] EMA 2006 Best Group - Nyert a depeCHe MODE! 1983.01.31. Get The Balance Right Dave Gahan - PRO7 - TV Total interjú 2009.06.24 RTL Klub - Fókusz: Depeche Mánia

2006.03.22. 17:27 | Faith | 11555 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©