depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

25 Years Of Faith And Devotion - Limited DVD

25 Years Of Faith And Devotion - Limited DVD

Szlovákiában a napokban lát napvilágot egy remek kis limitált DVD az együttes csehszlovákiai történelméről, amit Magyarországra is meglehet rendelni. A magyar feliratokról a FREESTATE.hu gondoskodik majd.


Maga a szerző így vélekedik a DVD-ről: “Ez a film nemcsak a depeCHe MODE rajongói számára készült, hanem különösképpen azok számára, akik eme együttes erejét eddig még nem vélték felfedezni. Egyúttal ez a Fekete Ünnep azoknak a srácoknak van szentelve, akik befolyásolták pubertás korszakomat, megtanítottak megérteni a zenét, és megismerni a művészetet klippjeik és vizualitásuk segítségével. Még ha tudom is, hogy a depeCHe MODE tagjai 25 év után is emberek.” Az utolsó mondat “emberek” kifejezésével a szerző egy korábbi, 1993-as könyvére utalt, melynek címe „a depeCHe MODE tagjai is emberek” (angol fordításban „depeCHe MODE are People”.

Részletes információk a DVD-ről és annak megrendeléséről a következő címen (angol nyelven) találhatóak: 25 Years of Faith and Devotion




Ajánlott videók
Anton Corbijn izgalmas élete a XXI. században 1993.04.26. Walking In My Shoes 1990.02.05. Enjoy The Silence Suffer Well - The Sim Version 1982.04.26. The Meaning Of Love Sajtótájékoztató 2013 - Online videó

2006.03.20. 13:36 | Faith | 11369 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©