depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Színes lap: Kétórás depeCHe MODE-őrület a sportarénában

Színes lap: Kétórás depeCHe MODE-őrület a sportarénában

Prágához hasonlóan Budapesten is telt ház várta tegnap este a nyolcvanas-kilencvenes évek sikerzenekarát, a depeCHe MODE-ot. Hónapokkal a koncert előtt elkelt minden jegy, ennek köszönhetően a banda tagjai úgy döntöttek, júniusban még egy buli erejéig visszajönnek Magyarországra.

Közös imára hívta híveit tegnap este a Budapest Sportarénába a depeCHe MODE, és csaknem telt ház előtt adott koncertet a magyar rajongóknak, csemegézve a vadonatúj számok közül. Már az előzenekar is kellő okot adott az önfeledt szórakozásra, azonban a depeCHe MODE-ot színpadra követelő negyedórás füttykoncert jelezte, a java még hátravan. Végül fellépett az elsötétített színpadra a várva várt, szinte kultikus imádat övezte depeCHe MODE, és kezdetét vette az őrület.

-Jó estét, Budapest! - üvöltötte az énekes, Dave Gahan és jöttek egymás után a már csaknem három évtizedes banda dallamai. A színpad fényárban úszott, három kivetítő mutatta a zenészek minden mozdulatát. Két órán keresztül játszottak.
- Örülök, hogy nektek játszhatok. Nagyon jó közönség vagytok! – kiáltotta az énekes. A banda tagjai a fellépés előtt a szervezőktől szuper egészséges rnenüt kértek: gyümölcsöt, zöldséget, százszázalékos gyümölcslét, és rengeteg ásványvizet A hírek szerint a fellépés után a srácok - Dave Gahan, Martin Gore, Andy Fletcher - egy XIV. kerületi plázában mulattak hajnalig. Akik lemaradtak a koncertről azoknak sem kell csüggedniük. Június tizenkettedikén a Puskas Ferenc-stadionban ismét magyar közönség elé lép a zenekar.

Sz. V.-Csá

A teljes cikk: Képgaléria - Újságcikkek

Forrás: Színes Lap
Ajánlott videók
1990.09.17. World In My Eyes 2004.10.18. Enjoy The Silence [2004] 1981.09.07. Just Can’t Get Enough Precious - Magyar felirat Dave Gahan - Interview at Spinner.com 2009.06.25. M1 - Este - Anton Corbijn Interjú

2006.03.23. 00:18 | Faith | 5919 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©