depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

XL Video - TPi Díj

XL Video - TPi Díj

Immáron a negyedik TPi (Total Production International Award) díját nyerte az Év „Legjobb Videó Szolgáltatását nyújtó Cég”, az XL Video. A 2007-es TPi Díjkiosztó - ahol az iparág leginnovatívabb, legigényesebb technikai, kreatív és produkciós sikereit jutalmazzák - sztárokkal telített ünnepségén került megrendezésre február 5-én nyugat Londonban.

A díj az XL Video egy hihetetlen nemzetközileg sikeres évének eredménye. A díjat az XL Video UK csapattagjai vették át. Ezt az áhított díjat 2002-ben, 2003-ban, és 2005-ben is az XL Video nyerte.

Chris Mounsor, a csapat egyik tagja így nyilatkozott: „A 2007-es díj megnyerése hatalmas élmény számunkra, kifejezetten azért, mert rajongói szavazatok döntöttek, ami a díj hitelességét erősíti.”

Ami a videót illeti, az XL jópár művészileg kimagasló teljesítményt nyújtó, merész művésszel dolgozott együtt a 2006-os évben. Mint például Robbie Williams – „Close Encounters”, a depeCHe MODE – „Touring The Angel”, George Michael – „Live 25”, és Kylie Minogue – „Showgirl Homecoming” turnék alkalmával.

„A LED technológiák ötletes felhasználása mindenképpen mérföldkőnek számított 2006-ban” állítja Mounsor, hozzátéve: „Szeretném megragadni az alkalmat és mindezt megköszönni mindenkinek a csapatban és azoknak is odaát, akik a ‘tűzvonalon’, turnékon, eseményeken és fesztiválokon minket képviselnek. Ez egy csapatmunka és mindannyiunk közös energiája és szakértelme segített hozzá a díj elnyeréséhez.”

A szintén említésre méltó, Blue Leach - aki rendszeresen együtt dolgozik az XL Video-val - megnyerte az „Év Videó Rendezője” díját. Tavalyi munkái közül kiemelkedik a fenomenális depeCHe MODE - „Touring The Angel” turnéról készült videó, és a Snow Patrol, ahol szintén az XL UK biztosította a videó felszerelést és a személyzetet is.

Forrás: ETNOW.com




Ajánlott videók
2009.11.11. Number One - Német Interjú - 5.rész Dave Gahan - Live - MAP Fund 2007 1997 Ultra EPK - magyar felirat Cluster - X Factor - Enjoy The Silence Dave Gahan - MTV EMA07 díjátadó Dave Gahan - Endless [Live at Spinner]

2007.02.23. 16:16 | Sylvie | 10958 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©