depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Martin: „Múlt évben már dM dalokat írtam“

Martin: „Múlt évben már dM dalokat írtam“

Amint azt már korábban hírül adtuk, Martin DJ-ként fellépett a mexikói „Festival Internacional de la Espiritualidad” rendezvényen. Látogatása során a „+Mas Nescafé” című műsor vendége is volt, ahol röviden válaszolt 10 kérdésre. Ezekből megtudhattuk, hogy:

Nagyon szívesen lép fel DJ-ként, élvezi a hangulatot, mely a közönség felől árad. A fellépésein játszott dalok után az interneten keresgél. Szintén bevallotta zene iránti függőségét, szabadidejének legnagyobb részét zenehallgatással és zenék keresgélésével tölti. Az ilyenfajta zenélést, inkább hobbynak tekinti, mintsem munkának, és nagyon élvezi. A meghívását különösképpen a rendezvény jótékony mivoltára fogadta el. Arra a kérdésre, hogy ki a kedvenc producere, Martin Richie Hawtin nevét említette. A depeCHe MODE terveivel kapcsolatos kérdésekre azt említette, hogy már a múlt év folyamán is írt dalokat az új dM albumra, és hamarosan összejönnek a csapattal, hogy megbeszéljék a munkálatok mikéntjét. Mexikóval kapcsolatban azt jegyezte meg, hogy tisztában van vele – és picit meg is lepi, mennyire kedveltek az országban. Minden fellépésük alkalmával lelkes rajongók tömege kíváncsi rájuk. Megemlítette a Monterrey és Mexikó városbeli fellépéseiket, majd megköszönte az ottani rajongók odaadását.
 
Az interjú megtekinthető itt: +Mas Nescafé Interview
 
A felvétel 2008. február 2-án készült.
 
Kapcsolódó hír: DJ Martin Mexikóban - Videó, Képek
 
Forrás: dM.sk
Ajánlott videók
Sajtótájékoztató - magyar feliratok Anton Corbijn izgalmas élete a XXI. században Dave Gahan - MTV EMA07 PreShow Fókusz: A depeCHe MODE boszorkánykonyhája 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 4.rész 2007.10.08. Dave Gahan - Kingdom

2008.03.16. 17:27 | Faith | 5799 Olvasás | 6 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©