depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Martin: „Múlt évben már dM dalokat írtam“

Martin: „Múlt évben már dM dalokat írtam“

Amint azt már korábban hírül adtuk, Martin DJ-ként fellépett a mexikói „Festival Internacional de la Espiritualidad” rendezvényen. Látogatása során a „+Mas Nescafé” című műsor vendége is volt, ahol röviden válaszolt 10 kérdésre. Ezekből megtudhattuk, hogy:

Nagyon szívesen lép fel DJ-ként, élvezi a hangulatot, mely a közönség felől árad. A fellépésein játszott dalok után az interneten keresgél. Szintén bevallotta zene iránti függőségét, szabadidejének legnagyobb részét zenehallgatással és zenék keresgélésével tölti. Az ilyenfajta zenélést, inkább hobbynak tekinti, mintsem munkának, és nagyon élvezi. A meghívását különösképpen a rendezvény jótékony mivoltára fogadta el. Arra a kérdésre, hogy ki a kedvenc producere, Martin Richie Hawtin nevét említette. A depeCHe MODE terveivel kapcsolatos kérdésekre azt említette, hogy már a múlt év folyamán is írt dalokat az új dM albumra, és hamarosan összejönnek a csapattal, hogy megbeszéljék a munkálatok mikéntjét. Mexikóval kapcsolatban azt jegyezte meg, hogy tisztában van vele – és picit meg is lepi, mennyire kedveltek az országban. Minden fellépésük alkalmával lelkes rajongók tömege kíváncsi rájuk. Megemlítette a Monterrey és Mexikó városbeli fellépéseiket, majd megköszönte az ottani rajongók odaadását.
 
Az interjú megtekinthető itt: +Mas Nescafé Interview
 
A felvétel 2008. február 2-án készült.
 
Kapcsolódó hír: DJ Martin Mexikóban - Videó, Képek
 
Forrás: dM.sk
Ajánlott videók
1990.05.07. Policy Of Truth 1993 Enjoy The Silence - Live - Magyar felirat Rammstein - Stripped Lengyel videó tisztelgés Recoil - Final Tour Date - Szikra - Budapest In Your Room - Magyar felirat

2008.03.16. 17:27 | Faith | 6157 Olvasás | 6 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©