depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

depeCHe MODE ingyen

depeCHe MODE ingyen

A Depeche Mode együttes rajongói nem mindennapi vállalkozásba fogtak: olyan gyűjtőoldalt hoztak létre, melyen az együttes nem hivatalos remixeit találhatjuk meg. A vállalkozás során több száz dal tölthető le ingyenesen a netről.

A depeCHe MODE - Dave Gahan, Martin Gore, Andy Fletcher triója - immáron közel harminc éve, hogy stílusteremtő zenét készít, amely művészek generációira gyakorol hatást.

Már karrierjük korai szakaszában több olyan remixkészítővel dolgoztak együtt, akikből idővel a szakma meghatározó figurái lettek.

Néhány éve hivatalosan is megjelentették a számukra legfontosabb és az általuk legjobbnak ítélt újragondolásokkal teli háromlemezes válogatástlemezüket, a Remixes 81-04-et.

Azon az albumon kizárólag forgalomba került remixek szerepeltek, ám számos nem hivatalos remixalbum is nyilvánosságra került már. Legutóbb épp Don’t follow címmel adtak ki egy albumnyi kluborientált dM-feldolgozást.

A most elindult belga oldalon katalogizálva találhatóak az eddig megjelent (vagyis inkább pontosítva) elkészült feldolgozások és bootlegek, így a honlapon jogtiszta zenékhez lehet hozzáférni teljesen ingyen.

Friss hír a zenekar háza tájáról, hogy húsvét környékén összeültek legújabban elkészült demóik meghallgatására, és hamarosan stúdióba vonulnak az új albumuk felvételeinek megkezdéséhez. Az új lemezt előreláthatólag még idén viszontláthatjuk a boltok polcain.

FREESTATE.hu megjegyzése: a belga oldal már évek óta létezik.

Forrás: ORIGO.hu




Ajánlott videók
1986.08.11. A Question Of Time 1997.06.16. Home Personal Jesus – Stars On Ice 2008 – 2 Dave Gahan - A Little Lie [Live at Spinner] Lengyel videó tisztelgés LaserTheater - depeCHe MODE Show [Low Quality]

2008.03.31. 09:01 | Faith | 5504 Olvasás | 3 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©