depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Recoil
Hirdetés

Alan Wilder Prágában – Buszt szervezünk

Alan Wilder Prágában – Buszt szervezünk

Többen jeleztétek, hogy érdekesnek tartanátok egy busz kirándulás szervezését Prágába a Recoil bulira, ahol maga Alan Wilder is megjelenne.

Miután felmértük az érdeklődést, az első busz már meg is telt. A 9 személyes busz után most egy másik 20 személyes busz szervezésén ügyködünk, ami már szintén félig megtelt. A szervezett út teljes költségét osszuk le a résztvevőkre, bármilyen haszon nélkül! Tehát ez nem egy üzleti vállalkozás, csak szeretnénk minél több rajongónak biztosítani a lehetőséget, hogy találkozhassunk egy élő legendával Alan Wilder személyében.

Ekkora lehetőséget vétek kihagyni! A buli napján (2007.09.29.) reggel 8 órakor indulnánk Budapestről, így a kezdés (19:00) előtt még egy városnézés is belefér a programba. Jegyek csak korlátozott számban elérhetőek. Összesen 300 (más hírek szerint 700) ember lesz jelen a bulin. Az úton akár DVD-t is nézhetünk, itt majd szavazással döntjük el, mi lesz a program + készülünk egy meglepetéssel is. A hangulat garantált! ;)

Kihagyhatatlan alkalom! Akit komolyan érdekel az út, az dobjon egy emailt a .(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet) címre.
 
 
>>> Eddigi jelentkezők száma: 9+12. <<

<
 
Eddig a 20-as buszból 9 ember erősítette meg a részvételét. Ha hétfőig nem jön össze a 20 ember, akkor sajnos le kell mondanunk a buszt.
 
Jelentjük, hogy egyesítettük a két buszt, így 21 ember szombaton hajnalban nekivág a bulinak!
 
 

Alan Wilder Prágai Meghívója




Ajánlott videók
Martin Gore üzenete a magyar rajongóknak - 2003 RECOIL - SELECTED - Television Archives Wrong - magyar felirat Üzenet a magyar rajongóknak - 1997 Dave Gahan - Use You [Live at Spinner] Corrupt - Studio Session

2007.09.17. 10:41 | Faith | 6083 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©