depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Quart: A társaság miatt meggondolta magát a depeCHe MODE

Quart: A társaság miatt meggondolta magát a depeCHe MODE

A tagok állítása szerint a depeCHe MODE szívesen játszott volna fennállása során először a Glastonbury fesztiválon idén, ám a többi fellépő ismeretében most mégis visszaléptek. Közben az összes jegy elkelt a budapesti koncertre.

A nyáron az áprilisban megjelenő új lemezét turnéztató depeCHe MODE nem lép fel a világ legnagyobb ilyen jellegű eseményének tartott Glastonbury fesztiválon idén. Mindez önmagában nem akkora hír, az viszont már érdekesebb, hogy milyen indoklással hagyja ki az együttes a fesztivált: nem tetszik nekik a többi fellépő. „Sok európai fesztiválon lépünk fel, de csak kevés briten. A Glasto jó móka lett volna, de a program nem igazán felelt meg nekünk. Fontos, hogy a megfelelő társaságba kerüljünk” – nyilatkozta az egyik alapító tag, Andy Fletcher. A depeCHe MODE egyébként a Glastonbury idején (június 24. és 28. között) a kontinensen turnézik: 23-án Budapesten játszik, majd egy nap szünet után Prága következik, 27-én és 28-án pedig két francia város, Párizs és Nancy kerül majd sorra. Az idei Glasto visszaigazolt fellépői között egyébként ott van Bruce Springsteen, Neil Young, a Blur, az Echo And The Bunnymen, a Franz Ferdinand, a Ting Tings és Lily Allen is. Közülük többen fellépnek például a hollandiai Pinkpop fesztiválon is – természetesen a depeCHe MODE-dal együtt.

Friss hír, hogy a szervező Live Nation közlése szerint közben az összes jegy elkelt a júniusi, budapesti koncertre: 34 ezren figyelik majd a koncertet a Puskás Ferenc Stadionban.
 
Forrás: Quart




Ajánlott videók
Nyers Mindenkinek – Personal Jesus Walking in My Shoes - STAR WARS verzió 1989.08.29. Personal Jesus Route 66 [Yadsloof Mix - 2008] Dave Gahan - Favorit interjú Walking In My Shoes - Magyar felirat

2009.04.06. 07:53 | Faith | 5324 Olvasás | 19 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©