depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Folynak a munkálatok Vince Clarke stúdiójában

Ahogyan arról már korábban tájékoztattunk benneteket, Vince Clarke és Martin Gore egy közös projekten dolgoznak. Tegnap egy újabb érdekes infót szivárogtatott ki ezzel kapcsolatban az Erasure házi zeneszerzője…

Got some cool parts from Martin for a track entitled ‘Skip This Track’. The project is coming along nicely, me thinks.” = “Kaptam pár klassz részletet Martin-tól, melyek a ‘Skip This Track’ címre keresztelt számból származnak. A projekt jó irányba halad, véleményem szerint.

Ez a megjegyzés olvasható Vince Clarke honlapján, november 2-i keltezéssel. Bízunk benne, hogy a Martin által küldött track címe (magyar fordításban: “Ugord át ezt a track-et”) csak valami Basildon-i angol humor, és egy számot sem kell majd átugratnunk a lemez hallgatása közben!

Aki szívesen meglesné Vince Clarke-ot a Maine államban lévő The Cabin nevű stúdiójában, munka közben, az kattintson az alábbi linkre:

vinceclarkemusic.com




Ajánlott videók
Dave Gahan - Favorit interjú HDMFC a Cool TV-ben Műtét után folytatás - RTL Klub - Híradó Enjoy The Silence - Hands And Feet Video Mix by 101 Klub 2010.01.11. RTL Klub - dM - Live In Budapest - Mix 2009.06.09. Peace

2010.11.03. 04:42 | Janurik János | 5388 Olvasás | 8 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©